CONVOCATÒRIA
XV INDIFEST 2022: del 23 de febrer al 23 d’abril de 2022

alternNativa Intercanvi amb Pobles Indígenes i conjuntament amb la CLACPI (Coordinadora Latinoamericana de Cine y Comunicación de los Pueblos Indígenas), llancem una convocatòria internacional per a convidar-los a participar a la XV edició de l’IndiFest – Festival de Cinema Indígena de Barcelona.

Aquest Festival té l’objectiu principal de promoure la Identitat i els Drets dels Pobles Indígenes a través de les seves pròpies eines audiovisuals. A més de les projeccions audiovisuals, l’IndiFest es complementa amb altres activitats d’incidència política i conversatoris amb representants i comunicadors/es indígenes en un diàleg i intercanvi directe amb les i els participants en el festival per a obrir espais de veu pròpia dels pobles.

La pròxima XV edició de l’IndiFest es celebrarà presencialment a Barcelona durant la setmana de la Resistència Indígena a l’octubre de 2022, així com en format online d’accés lliure i abast internacional a www.miradanativa.org.

COM PARTICIPAR?

  • Descarrega’t les “Bases de participació” de la convocatòria
  • Si compleixes amb els requisits de les bases, omple el “Formulari d’inscripció”, que estarà disponible a aquesta web del 23 de febrer al 23 de març de de 2022

També pots participar a les següents plataformes:

Inscriba su película