CONVOCATÒRIA XIV INDIFEST 2021

Convocatòria 2021: de l’1 de gener al 15 de març de 2021

Des d’alternativa i juntament amb la CLACPI (Coordinadora Latinoamericana de Cine y Comunicación de los Pueblos Indígenas/Originarios), llancem una convocatòria internacional per a convidar-los a participar en el XIV INDIFEST – Festival de Cinema Indígena de Barcelona.

Aquest Festival, té l’objectiu principal de promoure la Identitat i els Drets dels Pobles Indígenes a través de les seves pròpies eines audiovisuals. A més de les projeccions audiovisuals, l’INDIFEST es complementa amb altres activitats d’incidència política i conversatoris amb representants i comunicadors/es indígenes en un diàleg i intercanvi directe amb les i els participants en el festival per a obrir espais de veu pròpia dels pobles.

Una aposta que potencia la descentralització a l’accés de la cultura i comunicació dels pobles indígenes en relació als seus drets i relacions interculturals.

La pròxima XIV edició de l’INDIFEST es celebrarà a Barcelona durant la setmana de la Resistència Indígena a l’octubre de 2021, així com en format online www.indifest.org d’accés lliure i abast internacional.

COM PARTICIPAR?

  • Descarrega’t les “Bases de participació” de la convocatòria
  • Si compleixes amb els requisits de les bases, omple el “Formulari d’inscripció”, que estarà disponible a aquesta web de l’1 de gener al 15 de març de 2021CONVOCATÒRIA 2021 TANCADA: Moltes gràcies per participar!

També es poden fer les inscripcions a través de Festhome: