Sessió de Clausura i Entrega de premis

Sessió de Clausura i Entrega de premis

22 d’octubre – 19:30h
Museu Etnològic i de Cultures del Món, Barcelona.


Sessió de Clausura on s’entregaran els Premis IndiFest 2022: el Premi del Jurat, valorat en 500€ i el Premi del Públic, escollit a partir de les votacions online del públic del festival. La Sessió de Clausura i Entrega de Premis inclourà un concert amb Mirla Riomar acompanyada del guitarrista Marcel Vallès.

*Les persones que assisteixin a la Sessió de Clausura podran accedir gratuïtament al Museu Etnològic i de Cultures del Món, entrant abans de les 18h al museu i amb reserva prèvia de la sessió.

Mirla Riomar és una cantant i compositora nascuda a Salvador de Bahia. Amb la seva música, transmet ancestralitat i les arrels socials d’un Brasil que, al llarg de la seva història marcada per la colonització, ha fusionat diverses cultures. Descendent d’africans (per part de pare) i indígenes (per part de mare), Mirla ho representa d’una forma personal i autèntica. En el seu nou disc Afrobrasileira ens mostra una cara encara desconeguda del Brasil, amb un estil propi, fruit de la fusió de les arrels rítmiques bahianas amb pinzellades de jazz i soul.